_Beren Gezocht!

Als de Beren Komen zoekt enthousiaste publieksbegeleiders voor nieuwe voorstelling FLAT.

Beren gezocht!
Als de Beren Komen maakt theaterstukken op bijzondere plekken in Utrecht: plekken waar je anders nooit zou komen, plekken met een eigen verhaal. Van 30 oktober t/m 25 november speelt onze nieuwe voorstelling FLAT in verzorgingstehuis Tuindorp Oost (Winklerlaan 365, Utrecht). Op deze speciale plek, waar mensen van alle leeftijden samen leven, maken wij een voorstelling over drie verschillende generaties. Over ouder worden, terugblikken en vooruitkijken.

 

FLAT speelt zich af in drie appartementen van het tehuis. In elk appartement ziet het publiek een voorstelling van 25 minuten, die samen het stuk vormen. Daarom hebben wij jou nodig! Wij zoeken enthousiaste publieksbegeleiders die ons willen helpen van FLAT een succes te maken.

 

Jouw rol als publieksbegeleider
Het publiek wordt in drie groepen van max. 25 man verdeeld. Als publieksbeleider ben je het visitekaartje van de voorstelling. Je zorgt dat jouw groep bij elkaar blijft, en op tijd bij het juiste appartement aankomt. Tussendoor vertel je ze wat dingen over het gebouw zelf. Je hoeft zeker geen topacteur te zijn, zolang je maar enthousiast en gastvrij bent!

 

Aanmelden
Wil jij een uniek kijkje nemen achter de schermen van dit bijzondere project? Wil jij ons helpen van FLAT een prachtige, unieke ervaring te maken? En ben je minimaal 2 van de hieronder staande diensten beschikbaar? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Neem contact op met Saskia Hartsink: productie@alsdeberenkomen.nl of 06-14994443. Na je aanmelding nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en gaan we verder in op jouw taken als publieksbegeleider.

 

Diensten
Vrijdag 23 nov 18.30 – 22.15 uur
Zaterdag 24 nov 18.30 – 22.15 uur
Zondag 25 nov 13.30 – 17.15 uur

Dinsdag 27 nov 18:30 – 22.15 uur