_flat

Op donderdag 1 november 2018 gaat onze nieuwe voorstelling FLAT in première in verzorgingstehuis Tuindorp Oost. FLAT is een locatievoorstelling die zich gelijktijdig afspeelt in drie appartementen van het verzorgingstehuis, een bijzondere plek waar jong en oud samen wonen en leven. FLAT is van 30 oktober tot en met 25 november te zien op locatie in verzorgingstehuis Tuindorp Oost, te Utrecht. Kaartverkoop via Theater Kikker.

Aan de rand van de stad, waar de gebouwen plaatsmaken voor uitgestrekte velden, staat een hoge flat. In drie appartementen van deze flat wonen vijf mensen: er is het kersverse stel, dat zich halsoverkop in een leven samen heeft gestort. Het echtpaar, dat met lede ogen aanziet hoe hun gedeelde toekomst langzaam maar zeker een gedeeld verleden wordt. En de weduwe, die al jaren alleen nog terugblikt.

 

Alle vijf staan ze op een breekpunt in hun leven. En alle vijf worstelen ze met dezelfde vragen: hoe bouw je een goed leven voor jezelf? Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt?

 

Socius Tuindorp Oost is een verzorgingstehuis waar jong en oud samen leven. Als de Beren Komen maakt een locatievoorstelling die zich gelijktijdig afspeelt in drie appartementen van deze bijzondere plek. Drie intieme en ontroerende portretten over ouder worden, over de tijd die doorraast, en hoe we ons daartegen kunnen wapenen.

FLAT (try-out)

Datum: 30/10/2018

Tijd: 20:00

Locatie: Socius Tuindorp Oost

FLAT (try-out)

Datum: 31/10/2018

Tijd: 20:00

Locatie: Socius Tuindorp Oost

]

Wilt u misschien mijn hand vasthouden?
Wilt u misschien gewoon heel even mijn hand vasthouden?
Misschien komt het dan terug.

Met dank aan

Verzorgingstehuis Tuindorp Oost, Jongerenhuisvester Socius, Zorgorganisatie Careyn, Theatergroep Aluin, Theater Kikker

credits

Concept: Als de Beren Komen / Tekst: Koen Caris / Regie: José Kuijpers, Ruurt De Maesschalck / Spel: Alex van Bergen, José Kuijpers, Ruurt De Maesschalck, Malou van Sluis, Ineke Swanevelt / Vormgeving: Eva Arends, Tim Vermeulen / Zakelijk leiding: Daan Lustenhouwer / Productie: Sophie Simenel / Publiciteit: Chabelle van der Pauw / Fotografie: Daphne Kuilman / Grafisch vormgeving: Head&Tail